individuele consultaties        prenatale lessen

Individuele consultaties

 

Naast prenatale lessen kan je ook voor individuele consultaties bij ons terecht.


Medische opvolging van je zwangerschap:


Voor de medische zwangerschapsopvolging zijn er ook verschillende mogelijkheden.


-    Je zwangerschap volledig laten opvolgen door de vroedvrouwen van Gent bevalt

Zwangerschap is gelukkig geen ziekte. Verloopt je zwangerschap normaal, dan kan je voor alle medische consultaties bij Gent bevalt terecht. Enkel de 3 echo’s worden dan bij de gynaecoloog verricht.

Tijdens een eerste consultatie maak je kennis met onze praktijk, bespreken we de mogelijkheden binnen Gent Bevalt en het verloop van de controles. We verrichten de eerste medische controle.

We volgen je zwangerschap verder op door bij elke prenatale consultatie verschillende parameters te controleren (bloeddruk, urine, bloed, ...). Vanaf ongeveer 12 weken zwangerschap kunnen we het hartje van je baby beluisteren.

We volgen ook de groei van je baby op door het meten van de buik en vanaf 28 weken kunnen we de ligging van het kindje bepalen.

Daarnaast nemen we de tijd vragen te beantwoorden en eventuele bezorgdheden te bespreken.

We werken samen met de Gentse gynaecologen, bij twijfel is er steeds grondig overleg en bij problemen sturen wij je steeds door.


-    Je zwangerschap gedeeltelijk laten opvolgen door de vroedvrouwen van “Gent bevalt”

Kies je voor de medische opvolging bij de gynaecoloog, dan kan je de consultaties bij de gynaecoloog ook afwisselen met consultaties in onze praktijk. Hoe vaak je dan bij de vroedvrouw op controle komt hangt oa af van de afspraken met je gynaecoloog.De medische opvolging van je zwangerschap bij “Gent bevalt” wordt door je ziekenfonds volledig vergoed.Individuele zwangerschapsinformatie:


Ga je voor de medische controles naar je gynaecoloog maar wens je toch aanvullende informatie in verband met je zwangerschap, bevalling of kraamtijd?

Passen de prenatale groepslessen niet in je agenda? Of heb je graag individuele lessen? Dat kan! Wij bieden naast lessen in groep ook individuele prenatale lessen aan, en je kan bij ons terecht voor individuele informatiesessies.Informatief gesprek:


Heb je na het bekijken van deze website wel interesse in de begeleiding door een vroedvrouw, maar zit je nog met enkele vragen? Dan kan je steeds bij ons terecht voor een informatief gesprek.


site design: MaZe

copyright 2013 Gent Bevalt


       praktijk     zwangerschap     bevalling     kraamtijd     borstvoeding     0-1 jaar     contact