over ons        partners


       praktijk     zwangerschap     bevalling     kraamtijd     borstvoeding     0-1 jaar     contact

site design: MaZe

copyright 2013 Gent Bevalt

Eva Bruneel

 

Na mijn studie's besloot ik naar Londen te verhuizen. Ik kon er anderhalf jaar ervaring op doen, omringd door een fantastisch team van vroedvrouwen. Deze ervaring deed mij groeien, als mens en als vroedvrouw. Het gaf de aanzet om samen met Lies Gent Bevalt op te richten, een praktijk waarbij we de persoonlijke zorg voor moeder, partner en kind centraal willen zetten.

Na zelf moeder te zijn geworden, is het vuur enkel nog aangewakkerd. Onze missie om ieder koppel het nodige vertrouwen te geven, draag ik dan ook zeer hoog in het vaandel.

Benieuwd om jullie te ontmoeten!


Eva


Lies Puttemans

 

''Vroedvrouw zijn'' voelt voor mij niet aan als een beroep. Het is iets wat ik met heel veel passie beleef.

Ik heb het geluk dat ik 10 jaar als vroedvrouw in Nederland kon werken. Hierdoor leerde ik erg zelfstandig werken in een omgeving waar een natuurlijke benadering en een bewuste beleving van zwangerschap en bevalling centraal staan.

Wanneer alles goed verloopt, is de medische opvolging van zwangerschap, bevalling en kraamtijd er een ‘‘vroedvrouwenverantwoordelijkheid’’.

Met deze ervaring wil ik graag Gentse ouders begeleiden tijdens een unieke periode in hun leven, ze eerlijk informeren en het vertrouwen in hun eigen lichaam versterken.

Sinds 2013 ben ik lactatiekundige IBCLC.

 

Lies


Anaïs Pieters

 

Tijdens mijn laatste jaar vroedkunde kreeg ik de kans om bij Gent Bevalt stage te lopen. Het was al snel duidelijk dat mijn passie in de eerstelijns verloskunde lag. De band die wordt opgebouwd met een gezin tijdens de zwangerschap, arbeid, bevalling en kraamtijd is onbeschrijfelijk. Het is elke keer een geschenk deel uit te maken van een nieuw verhaal.

Mijn droom kwam uit wanneer ik als 4e collega het team kon bijtreden. Samen met mijn collega's begeleid ik jullie graag doorheen deze wonderbaarlijke levensgebeurtenis.


Anaïs

Onze missie

 

Gent Bevalt geeft vrouwen en hun omgeving alle kansen om hun zwangerschap, bevalling en borstvoedingsperiode veilig, positief en vol vertrouwen te beleven!

Eva D’Hont

 

Net als Eva Bruneel werkte ik een jaar in een Londens ziekenhuis, waar de vroedvrouw de bevalling leidt. Door mijn passie voor reizen kon ik ook ervaring opdoen in Guatemala en Mali. Het geloof in de kracht van de vrouw nam toe, en ik leerde een zwangerschap kennen als een mooi natuurlijk proces dat ik met plezier begeleid. Na enkele jaren uit de praktijk te zijn tijdens mijn studie seksuologie, kreeg ik de kans om Eva te vervangen en opnieuw de vroedkunde in te duiken.


Eva