site design: MaZe

copyright 2013 Gent Bevalt


       praktijk     zwangerschap     bevalling     kraamtijd     borstvoeding     0-1 jaar     contact

Voorbereiding tijdens de zwangerschap


Borstvoedingsinformatie

Vrouwen die goed voorbereid werden en zich een goed beeld hebben kunnen vormen van wat gaat komen, hebben heel veel kans op een aangename borstvoedingsperiode.


- In groep

Tijdens onze prenatale lessenreeksen geven we heel veel informatie rond borstvoeding. Elke les behandelen wij een borstvoedingsthema (20-30 min) per les.

Zo bereiden wij je stap voor stap voor op vele mooie borstvoedingsmomenten;

Ook voor moeders die een minder positieve (eerdere) borstvoedingservaring hebben, is het volgen van onze lessenreeks een aanrader.Het kan je inzichten bieden die je helpen te begrijpen waarom het de vorige keer problematisch was

Voor meer info rond de prenatale groepslessen klik je hier.


- Individueel

Passen de prenatale groepslessen niet in je agenda? Of heb je graag individuele lessen? Dat kan! Wij bieden naast lessen in groep ook  individuele informatiesessies aan.


Individuele borstvoedingsconsultatie

Rond 36 weken zwangerschap, bieden wij een borstvoedingsconsultatie aan.

Tijdens zo een consultatie kunnen wij je vragen beantwoorden.

Met behulp van een pop kunnen we het aanleggen van je kindje al eens oefenen en daarbij advies geven.

Elke borst is verschillend, indien je dit wenst kunnen we tijdens de conultatie specifieke tips geven gebaseerd op de bouw van jouw borsten en tepels.

Deze consultaties wordt volledig door je ziekenfonds terugbetaald. Wij regelen de betaling rechtstreeks met je ziekenfonds, we hebben enkel een klevertje nodig van je ziekenfonds.