arbeid thuis        vroedvrouwenbevalling in UZ Gent    thuisbevalling

site design: MaZe

copyright 2013 Gent Bevalt


       praktijk     zwangerschap     bevalling     kraamtijd     borstvoeding     0-1 jaar     contact

Vroedvrouwenbevalling in UZ Gent


*NIEUW* en uniek in Gent


De vroedvrouw van Gent bevalt volgt jouw bevalling medisch op. We evalueren continu of alles goed gaat.

Je beslist zelf welke houding je aanneemt, welke muziek je wilt horen, we zorgen voor een rustige sfeer in de verloskamer. Je krijgt alle kansen om natuurlijk te bevallen.

Er wordt enkel medisch ingegrepen wanneer dit noodzakelijk is.

We kunnen op elk moment beroep doen op de aanwezige gynaecoloog of kinderarts wanneer dit noodzakelijk is.

Daarnaast zijn we er om jou en je partner te ondersteunen bij het opvangen van je weeën, en je zo door je bevalling heen te loodsen.

We garanderen een continue één op één begeleiding

Als alles prima loopt kan je enkele uurtjes na je bevalling al naar huis, je kan uiteraard kiezen voor een verblijf op de materniteit.

Wil je snel na je bevalling naar huis dan raden wij kraamzorg aan voor hulp en ondersteuning achteraf.Omdat heel wat bevallingen ’s nacht beginnen, en je de start van de bevalling onmogelijk kan plannen, engageren wij ons gedurende 5 weken voor jou, 24u op 24u, 7d op 7d beschikbaar te zijn. Daarom rekenen wij een wachtvergoeding aan. Een aantal hospitalisatievezekeringen betalen deze vergoeding (gedeeltelijk) terug.

We spreken op voorhand het bedrag van de wachtvergoeding af, daarin zit dan ook alles inbegrepen (onder andere verplaatsingskosten en gebruik van materiaal zoals doptone e.d.).+